KOLEJ KEMAHIRAN MENTARI


Pengambilan pelajar baru sesi kedua 2016 dibuka sekarang.

some_text

KURSUS ELEKRIK


Pengambilan pelajar baru sesi kedua 2016 dibuka sekarang.

some_text

OPERASI SISTEM KOMPUTER


Pengambilan pelajar baru sesi kedua 2016 dibuka sekarang.

some_text

Asrama

Kami menawarkan penginapan yang selamat dan diselenggara dengan baik untuk semua pelajar-pelajar kita . Kolej Kemahiran Mentari telah mewujudkan kemudahan asrama di bangunan kawasan kolej. Penginapan disediakan oleh kami termasuk:

  • Tilam dan Bantal
  • Kipas
  • Almari Baju

 

Kemasukan

Terima kasih kerana minat anda dalam memilih Kolej Kemahiran Mentari sebagai penyedia latihan anda. Pelajar digalakkan untuk memohon dan mendaftar seawal mungkin kerana tempat duduk adalah terhad. Mereka yang telah mengemukakan borang permohonan mereka dan membuat bayaran deposit sebanyak RM100 akan memperoleh kerusi dalam pengambilan sesi pilihan mereka.Sila lihat halaman Hubungi Kami untuk alamat e-mel dan surat-menyurat butiran kami.

Memerlukan bantuan untuk mendaftar kursus kami? Memerlukan maklumat lanjut? Kemudian melawat kami pada waktu bekerja (Isnin-Jumaat, 9:00-5:00) dan kaunselor dan kakitangan kami bersedia untuk jawapan semua soalan anda. Anda juga boleh mendapatkan maklumat melalui pos - Untuk meminta untuk bentuk risalah dan permohonan, anda boleh menghantar e-mel kepada Kolej Kemahiran Mentari

Motivasi

Di Kolej Kemahiran Mentari, kami menjaga kesejahteraan pelajar kami. Itulah sebabnnya kami menyediakan pusat kaunselling bagi para pelajar kami dalam bidang-bidang berikut:

  • Pemilihan Kursus 

Kaunselor kami membantu pelajar dalam memilih kursus yang sesuai pengajian berdasarkan kelayakan dan minat mereka. Di samping itu, kaunselor kami memastikan bahawa pelajar tertentu, bermotivasi dan yakin pemilihan kursus mereka. Proses ini adalah penting untuk memastikan bahawa semua pelajar berjaya menamatkan tempoh pengajian mereka.

 

logobot

ALAMAT

KOLEJ KEMAHIRAN MENTARI

NO. 22 & 24 1ST & 3RD FLOOR,

JALAN MERSING, 86000 KLUANG,JOHOR


HUBUNGI KAMI

Laman Web:www.kolejskilmentari.edu.my

Email: admin@kolejskilmentari.edu.my

Pej: +607-7764455

Mob: +6012-7768209 

Konvokesyen 2019